Odaberite jezik / Izberite jezik / Изаберите језик / Choose the language

Bosnia and Herzegovina landscape

bosanski jezik

FSC Italija je kontakt tačka za FSC vlasnike sertifikata i druge zainteresovane strane iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Croatian island

hrvatski jezik

FSC Italija je kontaktna točka za nositelje FSC certifikata i ostale dionike iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Šuma u Sloveniji

slovenski jezik

FSC Italija je kontaktna točka za imetnike certifikatov in druge deležnike iz Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Severne Makedonije, Slovenije in Srbije.

Uvac river Serbia

српски језик

FSC Италија је контакт тачка за FSC носиоце и друге заинтересоване стране из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Хрватске, Северне Македоније, Словеније и Србије.

My Forest_UK

English

FSC Italy is a contact point for FSC certificate holders and other stakeholders from Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Croatia, North Macedonia, Slovenia and Serbia.

Vijesti / Novice / Вести / News

Public GPP presentation Slovenia
FSC Italia

Javna prezentacija

Analiza učinaka zelene javne nabave u Republici Sloveniji

Ove godine navršava se deset godina od stupanja na snagu Uredbe o zelenoj javnoj nabavi u Republici Sloveniji, a 1. lipnja 2022. godine u Ljubljani je održana javna prezentacija analize učinaka zelene javne nabave u Republici Sloveniji.

Poziv za prijave

FSC Furniture Awards 2022

U skladu s motom “Bolji život, zdravije šume”, FSC pokreće novo izdanje svojeg natjecanja i traži održive proizvođače namještaja i trgovce diljem Europe.

FA2022(1)
wood heart
TheUjulala / Pixabay

EU zakonodavstvo

10 preporuka za poboljšanje novih pravila EU-a za proizvode koji ne doprinose deforestaciji

Europska komisija predložila je Uredbu kojom se nastoji minimizirati deforestacija i degradacija šuma potaknuta od strane Europske unije. FSC je podijelio 10 prijedloga za poboljšanje Uredbe.

Izvučeni dobitnici nagrada

Provjerite jeste li upravo vi dobitnik

Kao znak naše zahvale na vašem sudjelovanju u Globalnoj anketi klijenata, nasumično je odabrano 5 sudionika koji su osvojili paket koji sadrži razne FSC označene proizvode.

Global Client Survey graphic

Prijavite se na naš kvartalni newsletter

* obvezno