Bosnia and Herzegovina landscape

Bosna i Hercegovina

FSC Italija je kontaktna točka za nositelje FSC certifikata i ostale dionike iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije koji žele doprinijeti rastu i razvoju FSC-a.

Croatian island

Hrvatska

FSC Italija je kontaktna točka za nositelje FSC certifikata i ostale dionike iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije koji žele doprinijeti rastu i razvoju FSC-a.

Šuma u Sloveniji

Slovenija

FSC Italija je kontaktna točka za imetnike certifikatov in deležnike v Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Sloveniji in Srbiji ki želijo podpreti razvoj in rast FSC v teh državah.

Uvac river Serbia

Srbija

FSC Italija je kontakt za nosioce FSC sertifikata i druge zainteresovane strane iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije koji žele da doprinesu rastu i razvoju FSC-a.

Vijesti iz Adria-Balkan regije

Tree roots
Mali Maeder / Pexels

Rješavanje sporova

Soil Association izvršio ocjenu pritužbe protiv Hrvatskih šuma

2021. godine zaprimljena je pritužba pod naslovom Izvješće o krčenju šuma u Republici Hrvatskoj od strane dionika. Na temelju tog dokumenta, obavljena je detaljna ocjena od strane neovisno akreditiranog certifikacijskog tijela. Nisu pronađeni dokazi koji bi podržali iznesene pritužbe.

Međunarodno natjecanje

FSC® proglasio pobjednike natjecanja FSC Furniture Awards 2021

12 nagrada za unutarnji i vanjski namještaj, uključujući pet posebnih nagrada (Društveno odgovorno poslovanje, Komunikacija, Zelena, Označavanje i Malo poduzeće) te jedno posebno priznanje, dodijeljene su FSC certificiranim poduzećima.

Roda S.r.l.
Roda s.r.l.
FSC Furniture Awards 2021
FSC Italy

Online događaj

Završna ceremonija FSC Furniture Awards 2021

Završna svečana dodjela nagrada će se održati online u četvrtak, 25. studenoga u 10:30 sati putem prijenosa uživo na Zoom platformi, a prethodit će joj okrugli stol o održivim lancima opskrbe drvom na kojem će sudjelovati predstavnik FSC Internationala, predstavnik poduzeća za gospodarenje šumama, predstavnici nevladinih organizacija, poduzeća i novinari.

FSC novosti za članove i dionike:

Najava Generalne skupštine 2021/2022

Svake tri godine radujemo se novom povezivanju i susretu naše FSC globalne zajednice kako bismo razgovarali o izazovima i rješenjima za odgovorno gospodarenje šumama.

2017_ICCOMMS_FSCGA2017_(C)FSC_AC_Geoff Howe_-3
Geoff Howe

Prijavite se na naš kvartalni newsletter

* obvezno